Sorsolt cuccokAukciós cuccokFix áras cuccokPöttyös KiadásTeljes készlet
Első szintű védelem:

Második szintű védelem:

Elfelejtett jelszó Regisztráció
Jó tudni!

Kérdésed van a Pöttyös Gyűjteménnyel kapcsolatban? Ne habozz, de előtte nézd át a GYIK-et, hátha valaki már feltette a kérdést, és mi már meg is válaszoltuk! Ha már átnézted a GYIK-et, és nem találtál a kérdésedre választ, írj nekünk: gyujtemeny.ugyfelszolgalat@pottyos.hu

A honlap technikai követelményei
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS2

Még több Pöttyös a www.pöttyös.hu-n.

Játékszabály

FRIESLAND HUNGÁRIA ZRT. – PÖTTYÖS TÚRÓ RUDI
„Pöttyös Gyűjtemény” elnevezésű internetes játék hivatalos játékleírása

1. Az Promóció szervezője

A „Pöttyös Gyűjtemény” promóció (a továbbiakban: „Promóció”) szervezője a Friesland Hungária zRt.
(székhely: 4031 Debrecen, Köntösgátsor út 5-7, a továbbiakban: “Szervező”).

2. A Promócióban résztvevő személyek

A Promócióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Friesland Hungária zRt. (székhely: 4031 Debrecen, Köntösgátsor út 5-7), a Hps Kft. (székhelye: 1054 Budapest, Hold 27.), illetve az Promóció szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ b) pont). A Promóciós termékeket árusító nagy- és kiskereskedelmi, valamint vendéglátóipari egységek, továbbá a Szervezővel szerződéses kapcsolatban álló azon gazdálkodó szervezetek [Ptk. 385. § c) pont], amelyek a Promóció időtartama alatt a Szervezővel megkötött szerződés teljesítése során a Szervező bármely telephelyén, bármely időtartamban munkát végeznek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói szintén nem jogosultak sem közvetlenül, sem közvetetten részt venni a Promócióban.

3. A Promócióban résztvevő termékek

A kizárólag Magyarországon forgalmazott, és vásárolt Pöttyös Túró Rudi Natúr (30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (30 g), Óriás Pöttyös Túró rudi Natúr (51 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (51 g), Pöttyös Túró Rudi Epres (30 g),Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos (30 g), Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes (30 g), Pöttyös Túró Rudi Kókuszos (30 g), Pöttyös Túró Rudi Dupla (46g), Pöttyös Pont 2 (2*40 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Epres Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Kókuszos Multipack (5*30 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*51 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*51 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8*30 g) Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8*30 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (4+1*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (4+1*30 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8+2*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8+2*30 g) Promóciós csomagolással és kóddal ellátott, kék nyitószalagos, a Promócióban résztvevő kereskedelmi és vendéglátóipari egységekben egyaránt forgalomba kerülő termékek.

Kizárólag azon termékek tekinthetők Promóciósnak, amelyek csomagolásán kék nyitószalag és a Promóciós kód található. Promóciós kódnak kizárólag a „KOD” megjelöléssel kezdődő 12 karakteres számsor tekinthető.

A promócióban nem vesz részt a Pöttyös Túró Rudi jégkrém és a multipack Túró Rudik külső csomagolása.

A Promócióban megközelítőleg összesen 40.000.000 darab termék vesz részt.

4. A Promóció időtartama

A Promóció 2009. március 23-án kezdődik és 2009. május 31-ig tart.
Az utolsó kód feltöltést és ajándékra való beváltást kizárólag 2009. május 31– én 23.59 percig fogadjuk el!

Az Promóció fenti dátum szerinti lezárását, azaz 2009. május 31-ét követően a Promóció, és egyben a jelen szabályzatban foglaltak teljes egészében érvényüket vesztik, azaz a Promócióban való részvétel ezen időpontot követően nem lehetséges. Résztvevők tudomásul veszik, hogy 2009. május 31-ét követően még abban az esetben sincsen mód a Promócióban való részvételre, amennyiben Promóciós csomagolású termékek vásárlása még ezen időpontot követően is lehetséges.

5. A Promóció menete

5.1. A Promóció menete

Vásároljon Promóciós termékeket valamelyik „Pöttyös” termékeket árusító üzletben, kereskedelmi vagy vendéglátóipari egységben. A Promóciós termékek csomagolása kék nyitószalaggal van ellátva, továbbá azokon egy egyedi, 12 jegyű, „KOD” megjelöléssel ellátott kód található. A Promócióban való részvételhez használja korábbi „Pöttyös regisztrációját” vagy regisztráljon a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon a „Regisztráció” cím alatt. A honlapon történő regisztráció alkalmával adja meg egyedi felhasználói nevét. Töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg email címét. A regisztrációt követően a rendszer egy email üzenetet küld a megadott email címre. Az e-mailben pedig egy link található, amelyre kattintva 48 órán belül tudja megerősíteni a regisztrációját. A regisztrációval egyidejűleg a felhasználó elfogadja, hogy a pottyos.hu, pottyoskapitany.hu és a gyujtemeny.pottyos.hu regisztrált felhasználójává is válik, továbbá, hogy kizárólag a Promóció ideje alatt ezzel egyidejűleg, kétheti rendszerességgel a gyujtemeny.pottyos.hu hírlevelet is automatikusan kapja a regisztráció során megadott email címre.

A regisztrációt követően a rendszer létrehoz egy virtuális pontgyűjtő számlát, egy úgynevezett „Pöttytrezort”, a felhasználói névhez rendelten.

A honlapon történt regisztrációt követően az alábbi módon töltse fel a Promóciós csomagolású termékeken található 12 jegyű kódot:

A regisztráció alkalmával megadott felhasználói azonosítóval be kell jelentkeznie a gyujtemeny.pottyos.hu honlapra. Bejelentkezés után a „Kódfeltöltés” ablakba kell beírni a promóciós csomagolásokon található egyedi kódszámot. A kódfeltöltés során csak a 12 jegyű számsort kell a „Kódfeltöltés” ablakba beírnia.

Az összegyűjtött pöttyökről és a pöttyök beváltásáról a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon tájékozódhat.

Azon regisztrált felhasználóknak, akik 2008. március 17. és május 31. között megrendezett „Pöttyös Raktár” fogyasztói promóció keretében minimum egy érvényes kódot feltöltöttek a raktar.pottyos.hu oldalon, első belépéskor a rendszer automatikusan 10 bónusz pöttyöt ír jóvá. A 10 bónusz pöttyöt a felhasználónak minden esetben az első ajándékátvétel során kell fel használniuk, amely az adott ajándék pöttyértékéből kerül majd levonásra.

Minden kód csak egy alkalommal vehet részt a Promócióban, de egy személy többször is játszhat különböző kódokkal. A Szervező nem fogad el véletlenszerűen kiválasztott vagy kitalált kódokat. Amennyiben ugyanazon felhasználói név alatt több – a Szervező által a későbbiekben meghatározásra kerülő, de minimum kettő – alkalommal is helytelen (véletlenszerűen kiválasztott, kitalált, nem létező stb.) kód kerül beküldésre, a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel a Promóció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel a Promócióban részt venni.

A Szervező fenn tartja magának a jogot, hogy azon felhasználót, akiről bebizonyosodik, hogy nem rendelkezik a feltöltött kódot tartalmazó Promóciós csomagolással, kizárja a játékból.

A résztvevő a „Pöttytrezor”-ban felhalmozott pöttyöket a gyujtemeny.pottyos.hu oldalról elérhető virtuális gyűjteményben található ajándékokra, az ott feltüntetett pöttyök ellenében a készlet erejéig válthatja be.
A Promóciós időszak 5 (öt) kéthetes szakaszra bontható fel, amely során a pöttyöket mindig az aktuális készlet ajándékaira a készlet erejéig lehet beváltani. A beváltást követően a beváltás pöttyértéke automatikusan levonódik a vásárló Pöttytrezorjából.

Az ajándékok egy része nem fix, előre meghatározott pöttyök beváltása esetén vásárolható meg, hanem licitálni lehet azokért. Ezek az ajándékok egy kikiáltási pöttyértékkel bírnak, és a Promóció ideje alatt lehet rájuk licitálni. A Szervező fenn tartja magának a jogot, hogy a nem fix áras, kikiáltásra kerülő ajándékok licit idejét megváltoztassa.

Egy adott perióduson belül a fix áras ajándékok ára nem változik, de a Szervező fenn tartja magának a jogot, hogy ugyannak az ajándéknak periódusonként eltérő árat állapítson meg.
A sikeres vásárlást és licitálást követően a rendszer automatikusan küld egy visszaigazoló email-t a felhasználónak, amelyben egy ajándék átvételi kód található, amely felmutatása az ajándékátvétel során a Játékosra nézve kötelező érvényű.

A virtuális gyűjteményben megvásárolt ajándékok egyéb ajándékokra, illetve készpénzre nem válthatók.

A promóciós időszak lezárultával, tehát 2009. május 31-ét követően azon regisztrált felhasználók között, akik a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon legalább 1 érvényes promóciós kódot feltöltöttek, kisorsolásra kerül a 1 db Fiat 500 típusú gépkocsi és 10 db Asus EeePC Netbook. A sorsolás alkalmával a promóciós időszak alatt feltöltött promóciós kódok közül kerülnek kisorsolásra a nyertes kódok. A sorsolás időpontja 2009. június 8. hétfő 14 óra, helyszíne HPS Kft. (1054 Budapest, Hold utca 27.)

Bármely licites típusú ajándékra licitálhat az, aki az aktuális legmagasabb licit összeggel + 5 pöttyel rendelkezik. Amennyiben egy felhasználó első helyen áll egy adott ajándék esetében, azaz ő tette a legmagasabb licit ajánlatot, felüllicitálhatja önmagát is. Ha még nem történt az ajándékra licit, akkor a kikiáltási ára a mérvadó. Az 5 pötty az úgynevezett licitlépcső, azaz 5 pöttyönként lehet emelni a tétet.

A licitált pöttyök nem azonnal kerülnek levonásra, csupán a rendszer átmenetileg zárolja azokat és csak licitnyerés esetén, a licit lejáratakor kerülnek ténylegesen levonásra.

Ha lekerül egy felhasználó az első helyről a pöttyei felszabadításra kerülnek, így a felhasználó ismét felhasználhatja azokat.

Amennyiben egy licit nyertes felhasználóról bebizonyosodik, hogy érvénytelen (véletlenszerűen kiválasztott, kitalált, nem létező, stb) kódok feltöltésével nyerte meg az adott ajándékot a a Szervező jogosult az adott felhasználói nevet letiltani, amely eredményeként az adott felhasználói névvel a Promóció során a későbbiekben nem lehetséges ismételten regisztrálni és ezzel a Promócióban részt venni, továbbá a felhasználót kizárni a Promócióból. Amennyiben ez bekövetkezik az adott ajándékra a következő legmagasabb licitet tevő felhasználó válik jogosulttá. Abban az esetben, ha a második legmagasabb licitet adó felhasználóról is bebizonyosodik, hogy érvénytelenek az általa feltöltött kódok, vagy már nem rendelkezik azokkal, akkor ez a felhasználó is kizárásra kerül, és az adott ajándék licitjét a Szervező a következő periódusban újraindítja. A kizárás alól kivételt képeznek azon felhasználók, akik időközben más termék megvásárlására vagy aukciójára elköltötték a feltöltött kódjaikat, vagy azok egy részét. Amennyiben az utolsó periódusban kerülnek kizárásra a játékosok, az ajándék kisorsolásra kerül a legalább 1 pöttyöt feltöltött felhasználók között.
Azon felhasználók, akik esetében felmerül az érvénytelenül feltöltött kódok lehetősége, ellenőrzés céljából kötelesek a Szervezővel együttműködni.

5.2. A Promócióban résztvevő termékek virtuális értéke

Az alábbi Pöttyös termékek csomagolásán találhatókódok egy pöttyöt érnek:

 • Pöttyös Túró Rudi Natúr (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Epres (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kókuszos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Dupla (46g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Epres Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kókuszos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8*30 g) – 8*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8*30 g) – 8*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (4+1*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (4+1*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8+2*30 g) – 10*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8+2*30 g) – 10*1 pötty

Az alábbi Pöttyös termékek csomagolásán találhatókódok két pöttyöt érnek:

 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr (51 g) – 2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (51 g) – 2 pötty
 • Pöttyös Pont 2 (2*40 g) – 2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*51 g) – 5*2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*51 g) – 5*2 pötty

5.3. Nyeremények átvétele

A nyeremények átvételéhez érvényes személyazonosító igazolvány, a feltöltött kódokat tartalmazó üres promóciós csomagolások és a sikeres vásárlás, illetve licitálás során kapott visszaigazoló e-mailben küldött átvételi kód felmutatása szükséges.

A nyeremények átvételére az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetőség. A nyertes a gyujtemeny.pottyos.hu weboldalon előzetesen maga választhatja meg, hogy mely ajándékátadási ponton, és időben veszi át a nyereményét.

XLS Üzletlista letöltése (XLS)

Valamennyi Játékos köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadása a fentiekben írt határidőkön belül megtörténjen.

A Játékosnak az ajándékokat a Promóciós csomagolások beváltásnak helyszínén és időpontjában lehet és kell átvennie, későbbi átvételre, vagy postai kiszállításra nincs mód. Ha ezen kötelezettségének a Játékos nem tesz eleget, és így az ajándék átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező az ajándék átvételének lehetőségét csak a beváltás helyszínén és időpontjában tudja biztosítani.

A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a promócióból azt a regisztrált felhasználót, akinek a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a regisztrációja során megadott személyes adatok nem valósak, tévesek, vagy a kódokat feltöltő regisztrált felhasználó egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek, továbbá nem tudja felmutatni a feltöltött kódokat tartalmazó üres promóciós csomagolásokat. A felhasználó téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) Cselekvőképtelen személy esetén a nyeremények átvételére kizárólag törvényes képviselője jogosult.

6. A Nyeremények

A Promóció keretében virtuális pöttyökért beváltható, illetve megnyerhető ajándékok aktuális listája a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon található. Az ajándékok a Promóciós időszak 5 (öt) kéthetes időszaka alatt cserélődnek.

Az ajándékok egy része fix, előre meghatározott pöttyök beváltása esetén a készlet erejéig vásárolható meg, másokra licitálni lehet. Ezek az ajándékok egy kikiáltási pöttyértékkel bírnak, és a Promóció ideje alatt lehet rájuk licitálni.

Továbbá a promóciós időszak lezárultával, tehát 2009. május 31-ét követően azon regisztrált felhasználók között, akik a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon legalább 1 érvényes promóciós kódot feltöltöttek, kisorsolásra kerül a 1 db Fiat 500 típusú gépkocsi és 10 db Asus EeePC Netbook. A sorsolás alkalmával a promóciós időszak alatt feltöltött promóciós kódok közül kerülnek kisorsolásra a nyertes kódok. A sorsolás időpontja 2009. június 8. hétfő 14 óra, helyszíne HPS Kft. (1054 Budapest, Hold utca 27).

A virtuális gyűjteményben megvásárolt ajándékok egyéb ajándékokra, illetve készpénzre nem válthatók.

A Szervező csak garanciaköteles ajándékokért vállal felelősséget.

A nyeremények átvételénél a kód ellenőrzése céljából csak és kizárólag a Pöttyös csomagolásokat áll módunkban elfogadni. Az a csomagolás, amely tartalmazza a terméket, érvénytelen, a szervező nem köteles azt elfogadni, érvényesnek tekinteni.

7. Információ a Promócióról

A Promócióval kapcsolatos információk megtalálhatók a boltokban elhelyezett szóróanyagokon, a televízió, on-line és kereskedelmi szaklapok reklámanyagaiban, valamint a gyujtemeny.pottyos.hu internetes oldalon. A játék hivatalos játékszabályzata a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon kerül közzétételre.

8. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is. Az ezeken felül esetlegesen jelentkező más adó, díj- és illeték kötelezettség, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

9. Adatkezelés

A Résztvevő a jelen szabályzat elfogadásával rögzíti, hogy a nyereményjáték során történő adatkezelés célját megértette, ezzel egyidejűleg kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a Friesland Hungária zRt., az Oditech Studio Kft. (1148 Kerepesi út 52.) és a Hps Kft. nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, vagy adatfeldolgozóval feldolgoztassa és az adatfeldolgozónak és ennek körében különösen direkt marketing előkészítést végző társaságnak és közvélemény kutató társaságnak vélemény-felméréshez és ügyfél-kapcsolattartáshoz kötődő adatfeldolgozás céljából számítógépen továbbítsa. Az adatkezelés célja a Friesland szolgáltatásaival kapcsolatos vélemények felmérése, ügyfél-kapcsolattartás és a játékos Friesland ajánlatokkal való közvetlen megkeresése. A mindenkori adatfeldolgozók kiléte a honlapunkon, a www.pottyos.hu –n megismerhető. A játékos így kezelt és felhasznált adatairól jogosult minden felvilágosítást megkapni és kérheti azok helyesbítését és törlését a kontakt@pottyos.hu, valamint a vevoszolgalat@frieslandcampina.com e-mail címre, vagy a Friesland Hungária zRt. Budapest 1155, Pf. 80 címre megküldve. Az adatkezelők a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. Rendelkezéseit teljes körűen betartva kezelik az adatokat, és kizárólag abban a körben, amelyhez Játékos hozzájárulását adta.

Az adatfeldolgozó:
Hps Kft.
1054 Budapest, Hold u. 27

Szervező:
Friesland Hungária zRt.
06-40-350-350
vevoszolgalat@frieslandcampina.com

A játékban részt vevő tudomásul veszi, hogy a „A játékszabályt elfogadom” mondat megjelölésével igazolja, hogy a jelen szabályzatban foglaltakat elolvasta, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek fogadta el. A jelen szabályzat elfogadásával a játékban részt vevő személy elismeri továbbá, hogy a nyereményjátékban saját akaratából, saját felelősségére és munkáltatója beleegyezésével vesz részt, vállalja továbbá, hogy a Friesland Hungária zRt-t mentesíti minden olyan kár alól, amely abból adódott, hogy a fentiek szerinti nyilatkozatát valótlanul adta meg.

10. Vegyes rendelkezések

10.1 A Szervező, a Friesland Hungária zRt. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

10.2 . A Szervező nem oszt szét a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon meghatározottakon túlmenő egyéb nyereményt.

10.3. A promóciós csomagolások és kódok nyomtatási hibáiért a Szervező, a Friesland Hungária zRt. valamint a Promócióban résztvevő kiskereskedelmi üzletek és vendéglátóipari egységek továbbá mindezek tulajdonosai, vezető tisztviselői és alkalmazottai kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

10.4. Hamisított promóciós csomagolások és kódok érvénytelenek és nem vehetnek részt a játékban, beleértve a Promóciós csomagolások felületének bárminemű manipulációját. A Promócióban résztvevő csomagolások és az azokon levő egyedi, 12 jegyű számkódok érvényességével kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó. A Szervező a promóciós csomagolások és az azokon levő egyedi, 12 jegyű számkódok tulajdonjogával kapcsolatban felmerülő vitákkal kapcsolatban kizárja a felelősségét.

10.5. A nyeremények kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.

10.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos játékszabályt, amely megtalálható a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon.

10.7 A nyeremények készpénzre nem válthatók.

10.8. A Friesland Hungária zRt., és az Oditech Studio, mint a gyujtemeny.pottyos.hu fejlesztője minden jogot fenntart magának a web site-tal kapcsolatban. A program használatából eredő esetlegesen fellépő hibákért, károkért (szoftver és hardverhibákért, adatvesztésért, akár felhasználói oldalon, akár üzemeltetői oldalon történnek) semminemű felelősséget, sem a Friesland Hungária zRt. sem pedig a fejlesztő nem vállal.

10.9. A résztvevők jelen szabályzat elfogadásával tudomásul veszik, hogy a promócióból származó esetleges igényeik vonatkozásában jogorvoslatot nem jogosultak igénybe venni.

10.10. A Szervező a címzettek email szolgáltatójának rendszeréből adódó kézbesíthetetlen e-mailekért felelősséget nem váll.