Sorsolt cuccokAukciós cuccokFix áras cuccokPöttyös KiadásTeljes készlet
Első szintű védelem:

Második szintű védelem:

Elfelejtett jelszó Regisztráció
Jó tudni!

Kérdésed van a Pöttyös Gyűjteménnyel kapcsolatban? Ne habozz, de előtte nézd át a GYIK-et, hátha valaki már feltette a kérdést, és mi már meg is válaszoltuk! Ha már átnézted a GYIK-et, és nem találtál a kérdésedre választ, írj nekünk: gyujtemeny.ugyfelszolgalat@pottyos.hu

A honlap technikai követelményei
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS2

Még több Pöttyös a www.pöttyös.hu-n.

GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mit érdemes tudni a Pöttyös Túró Rudi „Pöttyös Gyűjtemény” elnevezésű internetes Promóciójáról

Hogyan vehetsz részt a Promócióban?

Minden Magyarországon forgalmazott, 2009. március 23. és május 31. között gyártott egyedi Pöttyös termék* promóciós terméknek számít, azaz kék nyitószalaggal van ellátva és a csomagolásán a szavatossági idő és a gyártási kód alatt egy 12 jegyű promóciós kódot találsz, ami „KOD:” megjelöléssel kezdődik. Ezeket a promóciós kódokat regisztráció után a gyujtemeny.pottyos.hu weboldalon tudod feltölteni, és ezáltal pöttyökre váltani, amelyekért megszerezheted a legkultikusabb Pöttyös cuccok egyikét. Ahhoz hogy a megszerzett Pöttyös cuccokat megkaphasd, minden esetben be kell mutatnod a promóciós Pöttyös csomagolásokat, a sikeres vásárlás, illetve licitálás során kapott visszaigazoló e-mailben küldött átvételi kódot, és az érvényes személyazonosító igazolványodat az ajándék-átvételi helyszíneken.

A promócióban a multipack csomagolásokban szereplő Pöttyös termékek is részt vesznek, de maguk a multipack csomagolások és a Pöttyös Túró Rudi jégkrém nem.
Ha már rendelkezel „Pöttyös regisztráció”– val vagy „Pöttyös Raktár” regisztrációval, akkor nem kell újból regisztrálnod, mert az a „Pöttyös Gyűjtemény” használatára is feljogosít.

* Pöttyös Túró Rudi Natúr (30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (30 g), Óriás Pöttyös Túró rudi Natúr (51 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (51 g), Pöttyös Túró Rudi Epres (30 g),Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos (30 g), Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes (30 g), Pöttyös Túró Rudi Kókuszos (30 g), Pöttyös Túró Rudi Dupla (46g), Pöttyös Pont 2 (2*40 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Epres Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes Multipack (5*30 g), Pöttyös Túró Rudi Kókuszos Multipack (5*30 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*51 g), Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*51 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8*30 g) Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8*30 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (4+1*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (4+1*30 g), Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8+2*30 g), Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8+2*30 g)

Ki szervezi a Promóciót?

A „Pöttyös Gyűjtemény” Promóció (a továbbiakban: „Promóció”) szervezője a Friesland Hungária zRt.
(székhely: 4031 Debrecen, Köntösgátsor út 5-7), a továbbiakban: “Szervező”).

Ki vehet részt a Promócióban?

A Promócióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve a Friesland Hungária zRt. (székhely: 4031 Debrecen, Köntösgátsor út 5-7), a Hps Kft. (székhelye: 1054 Budapest, Hold 27.), illetve az Promóció szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ b) pont). A Promóciós termékeket árusító nagy- és kiskereskedelmi, valamint vendéglátóipari egységek, továbbá a Szervezővel szerződéses kapcsolatban álló azon gazdálkodó szervezetek [Ptk. 385. § c) pont], amelyek a Promóció időtartama alatt a Szervezővel megkötött szerződés teljesítése során a Szervező bármely telephelyén, bármely időtartamban munkát végeznek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói szintén nem jogosultak sem közvetlenül, sem közvetetten részt venni a Promócióban.

Meddig tart a Promóció?

A Promóció 2009. március 23-án kezdődik és 2009. május 31-ig tart.
Az utolsó kód feltöltést és ajándékra való beváltást kizárólag 2009. május 31–én 23.59 percig fogadjuk!

Az Promóció fenti dátum szerinti lezárását, azaz 2009. május 31-ét követően a Promóció, és egyben a promóció hivatalos játékszabályában foglaltak teljes egészében érvényüket vesztik, azaz a Promócióban való részvétel ezen időpontot követően nem lehetséges. 2009. május 31-ét követően még abban az esetben sincsen mód a Promócióban való részvételre, amennyiben Promóciós csomagolású termékek vásárlása még ezen időpontot követően is lehetséges.

Hogyan töltheted fel a kódokat?

A regisztráció alkalmával megadott felhasználói azonosítóval jelentkezz be a gyujtemeny.pottyos.hu honlapra. Bejelentkezés után a „Kódfeltöltés” ablakba írd be a Promóciós csomagolásokon található egyedi 12 jegyű, „KOD” megjelöléssel ellátott kódszámot.

A kódfeltöltés során csak a 12 jegyű számsort kell a „Kódfeltöltés” ablakba beírnod.
Minden kód csak egy alkalommal vehet részt a Promócióban, de egy személy többször is játszhat különböző kódokkal. A Szervező nem fogad el véletlenszerűen kiválasztott vagy kitalált kódokat.
A kódfeltöltés során az alábbi karakterek esetleg megtévesztőek lehetnek, ezért ezek feltöltése során kérünk, hogy fokozott figyelemmel járj el:

 • 0 O
 • U V
 • I 1

Hogyan használhatod fel az összegyűjtött pöttyeidet?

A regisztrációt követően a rendszer létrehoz egy virtuális pontgyűjtő számlát, egy úgynevezett „Pöttytrezort”, a felhasználói nevedhez rendelten, amelyben felhalmozott pöttyeidet a gyujtemeny.pottyos.hu oldalról elérhető virtuális Gyűjteményben található ajándékokra, a készlet erejéig, az ott feltüntetett pöttyök ellenében válthatod be.
A Promóciós időszak 5 (öt) kéthetes szakaszra bontható fel, amely során a pöttyöket mindig az aktuális készlet ajándékaira a készlet erejéig lehet beváltani. A beváltást követően a beváltás pöttyértéke automatikusan levonódik a Pöttytrezorodból.

A virtuális Gyűjteményben az ajándékok egy része fix, előre meghatározott pöttyök beváltása esetén vásárolható meg, más ajándékok egy kikiáltási pöttyértékkel bírnak, amelyekre a Promóció ideje alatt lehet licitálni.
A pöttyöket mindig az aktuális készlet ajándékaira válthatod be. Az aktuális készlet ajándékairól az egyes ajándékkategóriák menüpontjai alatt tájékozódhatsz.
Továbbá a promóciós időszak lezárultával, tehát 2009. május 31-ét követően kisorsolásra kerül a regisztrált felhasználók között 1 db Fiat 500 típusú gépkocsi és 10 db Asus EeePC Netbook. A sorsolás időpontja 2009. június 8. hétfő 14 óra, helyszíne HPS Kft. (1054 Budapest, Hold utca 27.).

Hogyan tudsz licitálni?

A virtuális Gyűjteményben az ajándékok egy része nem fix, előre meghatározott pöttyök beváltása esetén vásárolható meg, hanem egy kikiáltási pöttyértékkel bírnak, amelyekre a készlet erejéig a Promóció ideje alatt lehet licitálni.

A licitálásod abban az esetben sikeres, és akkor szerzed meg Te az adott ajándékot, amennyiben a licit lejáratakor Te ajánlod azért a legtöbb pöttyöt.

Meddig tart a licitálás?

Egyes előre meghatározott ajándékokra az adott periódus utolsó napja 11:59 percig, míg más ajándékokra a promóció utolsó napja 23:59 percig lehet licitálni. Az egyes ajándékok pontos licit lejárati idejéről a gyujtemeny.pottyos.hu weboldalon, az adott ajándék adatlapján tájékozódhatsz.

Ki vehet részt a Fiat 500 típusú gépkocsi és a 10 db Asus EeePC Netbook sorsolásán?

Azon felhasználó, aki a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon a Pöttyös Gyűjtemény promóció keretén belül legalább 1 db érvényes promóciós kódot feltöltött.

Ki jogosult az extra 10 pöttyre?

Azon regisztrált felhasználókat, akik 2008. március 17. és május 31. között megrendezett „Pöttyös Raktár” fogyasztói promóció keretében minimum egy érvényes kódot feltöltöttek a raktar.pottyos.hu oldalon, megjutalmazzuk, és ugyanazon regisztrációval történő belépés esetén, az első belépéskor a rendszer automatikusan 10 bónusz pöttyöt ír jóvá a Számukra.

Hány pöttyöt ér egy kód?

Az alábbi Pöttyös termékek csomagolásán találhatókódok egy pöttyöt érnek:

 • Pöttyös Túró Rudi Natúr (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Epres (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kókuszos (30 g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Dupla (46g) – 1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Epres Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kajszibarackos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Mogyorókrémes Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Kókuszos Multipack (5*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8*30 g) – 8*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8*30 g) – 8*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (4+1*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (4+1*30 g) – 5*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (8+2*30 g) – 10*1 pötty
 • Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (8+2*30 g) – 10*1 pötty

Az alábbi Pöttyös termékek csomagolásán találhatókódok két pöttyöt érnek:

 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr (51 g) – 2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos (51 g) – 2 pötty
 • Pöttyös Pont 2 (2*40 g) – 2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Natúr Multipack (5*51 g) – 5*2 pötty
 • Óriás Pöttyös Túró Rudi Tejbevonatos Multipack (5*51 g) – 5*2 pötty

Hol veheted át Pöttyös Gyűjteményben megvásárolt ajándékaidat?

A nyeremények átvételére az alábbi helyszíneken és időpontokban van lehetőséged a raktar.pottyos.hu weboldalon előzetesen megválasztott ajándékátadási ponton, és időben:

XLS Üzletlista letöltése (XLS)

A nyereményed átvételéhez érvényes személyazonosító igazolvány, a feltöltött kódokat tartalmazó üres promóciós csomagolások és a sikeres vásárlás, illetve licitálás során kapott visszaigazoló e-mailben küldött átvételi kód felmutatása szükséges.

Ha további kérdéseid lennének?

Kérjük, olvasd el a Hivatalos Játékszabályt, ami elérhető a gyujtemeny.pottyos.hu weboldalon, vagy írj a gyujtemeny.ugyfelszolgalat@pottyos.hu email címre.

Jó szórakozást!