Sorsolt cuccokAukciós cuccokFix áras cuccokPöttyös KiadásTeljes készlet
Első szintű védelem:

Második szintű védelem:

Elfelejtett jelszó Regisztráció
Jó tudni!

Kérdésed van a Pöttyös Gyűjteménnyel kapcsolatban? Ne habozz, de előtte nézd át a GYIK-et, hátha valaki már feltette a kérdést, és mi már meg is válaszoltuk! Ha már átnézted a GYIK-et, és nem találtál a kérdésedre választ, írj nekünk: gyujtemeny.ugyfelszolgalat@pottyos.hu

A honlap technikai követelményei
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS2

Még több Pöttyös a www.pöttyös.hu-n.

A Gyűjteményről

Vásárolj promóciós, kék nyitószalaggal és a csomagolásokon promóciós kóddal ellátott Pöttyös terméket 2009. március 23. és 2009. május 31. között, tartsd meg a csomagolásokat, és szerezd meg a sokféle Pöttyös ajándék egyikét! *

A Promócióban való részvételhez használd a korábbi „Pöttyös regisztrációdat”, vagy regisztrálj a gyujtemeny.pottyos.hu honlapon a „Regisztráció” cím alatt. A honlapon történő regisztráció alkalmával add meg az egyedi felhasználóneved és töltsd ki az űrlapot. Az űrlapon feltétlenül add meg az email címed, mert a regisztrációt követően a rendszer egy email üzenetet küld a megadott címre. Az email-ben pedig egy linket találsz, amelyre kattintva 48 órán belül tudod megerősítenie a regisztrációdat.
Azon regisztrált felhasználóknak, akik 2008. március 17. és május 31. között megrendezett „Pöttyös Raktár” fogyasztói promóció keretében minimum egy érvényes kódot feltöltöttek a raktar.pottyos.hu oldalon, első belépéskor a rendszer automatikusan 10 bónusz pöttyöt ír jóvá, feltéve, hogy ugyanazt a felhasználó nevet használja, mint tavaly a promóció alatt.
A regisztrációdat követően a rendszer automatikusan létrehoz egy virtuális pontgyűjtő számlát, egy úgynevezett „Pöttytrezort” a regisztráció során megadott felhasználónevedhez rendelten, ahol feltöltött kódjaidat gyűjtheted, amik pöttyöket érnek.

Ahhoz, hogy a „Pöttytrezorodban” elkezdhesd gyűjteni a pöttyöket, és azokat minél hamarabb értékes Pöttyös ajándékokra válthasd, az alábbi módon töltsd fel a promóciós csomagolású termékeken található 12 jegyű KOD:” megjelöléssel kezdődő promóciós kódot:
A regisztráció alkalmával megadott felhasználói azonosítóval jelentkezz be a gyujtemeny.pottyos.hu honlapra, majd a bejelentkezés után a „Kódfeltöltés” ablakba írd be a Promóciós csomagolásokon található promóciós kódszámot. A kódfeltöltés során csak a 12 jegyű számsort kell a „Kódfeltöltés” ablakba beírnod.

Minden kóddal csak egy alkalommal vehetsz részt a Promócióban, de több különböző kóddal többször is játszhatsz.

A „Pöttytrezorban” összegyűjtött pöttyeidet a gyujtemeny.pottyos.hu oldalról elérhető virtuális Gyűjteményben található ajándékokra, az ott feltüntetett pöttyök ellenében, a készlet erejéig válthatod be. A beváltást követően a beváltás pöttyértéke automatikusan levonódik a Pöttytrezorodból.
A pöttyöket mindig az aktuális készlet ajándékaira tudod beváltani, a készlet erejéig, amely között mindig találhatsz fix áron megszerezhető és licites ajándékokat is. Az ajándékok kéthetente változnak a virtuális Gyűjteményben. A Pöttyös cuccok aktuális listájáról a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon tájékozódhatsz.
A sikeres vásárlást és licitálást követően a rendszer automatikusan küld Neked egy visszaigazoló email-t amelyben egy ajándék átvételi kódot találsz, amelyre szükséged lesz a Pöttyös ajándékod átvétele során.
A pöttyökért megvásárolt ajándékaidat az Általad előzetesen kiválasztott hivatalos Pöttyös ajándékátadó helyeken veheted át, az üres Promóciós csomagolások átadását, a sikeres vásárlás, illetve licitálás során kapott visszaigazoló email-ben küldött átvételi kód és érvényes személyazonosító igazolvány felmutatását követően.**

Az utolsó kódfeltöltést és ajándékra való beváltást kizárólag 2009. május 31– én 23:59 percig fogadjuk!
A virtuális Gyűjteményben megvásárolt ajándékaidat egyéb ajándékokra, illetve készpénzre nem válthatod.

A promóciós időszak lezárultával, tehát 2009. május 31-ét követően azon regisztrált felhasználók között, akik a gyujtemeny.pottyos.hu oldalon legalább 1 érvényes promóciós kódot feltöltöttek, kisorsolásra kerül a 1 db Fiat 500 típusú gépkocsi és 10 db Asus EeePC Netbook. A sorsolás időpontja 2009. június 8. hétfő 14 óra, helyszíne HPS Kft. (1054 Budapest, Hold utca 27.).

* A játékban kizárólag a Magyarországon forgalmazott, és vásárolt Pöttyös család Promóciós csomagolással, kék nyitószalaggal és egyedi 12 jegyű „KOD”: megjelöléssel kezdődő promóciós kóddal ellátott termékei vehetnek részt. A Promócióban résztvevő termékek listáját a Promóció hivatalos Játékszabályzata tartalmazza. A promócióban nem vesz részt a Pöttyös Túró Rudi jégkrém és a multipack Pöttyös Túró Rudik külső csomagolása.

** A Pöttyös ajándékátadó helyek listáját a Promóció hivatalos Játékszabályzata tartalmazza, amit a gyujtemeny.pottyos.hu weboldalon érhetsz el.